وصفة صدور الفراخ بالجبنة الشيدر والبسطرمة
1. كيلو صدور فراخ مخلية وتغسل جيداً.
2. تتبل الفراخ بنصف ليمونة مع زعتر وملح وفلفل حسب الرغبة (دي التتبيلة اللي دايماً بأعمل
بها البانية لأني مش بأحب طعم البصل وطبعاً ممكن بصل كل وحده وذوقها).
3. نفتح شريحة البانية من المنتصف نضع شريحة شيدر مناسبة لحجم قطعة البانية ثم نضع شريحة
بسطرمة ثم شريحة اخرى مناسبة من الشيدر.
4. نقفل البانية من الجوانب المفتوحة بخل الأسنان.
5. نضع البانية في البيض ثم البقسماط.
6. يقلي البانية في زيت غزير وبالهنا والشفا.