الأفوكاتو المصرى

اهلا بك زائرنا الكريم يشرفنا انضمامك الينا ومشاركتنا
الأفوكاتو المصرى

اسلاميات ،، تعارف ،، افلام،، البومات ،، برامج ،، استشارات قانونيه ،، مجالات متعددة

مساحة إعلانية مساحة إعلانية مساحة إعلانية مساحة إعلانية مساحة إعلانية مساحة إعلانية مساحة إعلانية

It Is Time to know Muhammad The Prophet Muhammad

TvQuran

    وصفة صدور الفراخ بالجبنة الشيدر والبسطرمة

    شاطر

    SHEKOOO
    عضو جديد
    عضو جديد

    عدد المساهمات : 118
    نقاط : 313
    تاريخ التسجيل : 03/05/2010

    وصفة صدور الفراخ بالجبنة الشيدر والبسطرمة

    مُساهمة من طرف SHEKOOO في الجمعة مايو 14, 2010 1:10 am



    وصفة صدور الفراخ بالجبنة الشيدر والبسطرمة

    1. كيلو صدور فراخ مخلية وتغسل جيداً.

    2. تتبل الفراخ بنصف ليمونة مع زعتر وملح وفلفل حسب الرغبة (دي التتبيلة اللي دايماً بأعمل

    بها البانية لأني مش بأحب طعم البصل وطبعاً ممكن بصل كل وحده وذوقها).

    3. نفتح شريحة البانية من المنتصف نضع شريحة شيدر مناسبة لحجم قطعة البانية ثم نضع شريحة
    بسطرمة ثم شريحة اخرى مناسبة من الشيدر.

    4. نقفل البانية من الجوانب المفتوحة بخل الأسنان.

    5. نضع البانية في البيض ثم البقسماط.

    6. يقلي البانية في زيت غزير وبالهنا والشفا.
    Embarassed Embarassed

      الوقت/التاريخ الآن هو السبت ديسمبر 10, 2016 1:44 pm